*

Starterspakketten

Wat is inbegrepen?

Wat is er inbegrepen

PAKKET BASIC

Met ons basis pakket kun je meteen van start.
Na een eerste kennismaking levert YOAM jou een kwalitatief logo passend bij jouw onderneming. Het logo wordt met de nodige technische specificaties afgeleverd zodat dit voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden.

Naast het ontwerpen van je logo wordt er in overleg ook gewerkt aan een basis website. Zo weet jou potentiële klant je meteen ook online te vinden.

Samen met je logo en website krijg je meteen ook 500 visitekaartjes geleverd. Zo kun je meteen van start en staat er niets jou nog in de weg jouw markt te gaan veroveren.

YOAM
We doen het!

Wat is er inbegrepen

 

PAKKET PLUS

Met ons plus pakket bieden we net dat beetje extra’tje meer.
Net zoals bij ons basis pakket kun je ook hier rekenen op een technisch en kwalitatief hoogstaand logo. Alleen gaan we hier een stapje verder en ontwerpen we er een volledige bijpassende huisstijl bij. Tevens gaan we ter ondersteuning van je offline identiteit ook online net dat kleine extra’tje meer gaan bieden op vlak van je bedrijfsidentiteit.

Op vandaag zijn social media onmisbaar in het mee bepalen van je bedrijfsimago. Daarom bieden wij in dit pakket ook styling aan van je social media pagina’s. Een website met meerdere pagina’s en mogelijkheid tot eigen beheer hoort tevens standaard tot dit plus pakket.

Net zoals bij ons basis pakket kun je ook hier meteen van start met het uitdelen van je visitekaartjes.

YOAM
Jouw identiteit, ons ontwerp!

 

Wat is er inbegrepen

PAKKET FULL OPTION

Met ons full option pakket kies je voor het neusje van de zalm.

Net zoals bij onze andere pakketten ontwerpen wij voor je onderneming hèt logo dat jouw gaat onderscheiden van je concurrent. In combinatie met een bijpassende huisstijl wek je het nodige vertrouwen op bij je potentiële klant. Dat vertrouwen trekt zich door naar je online aanwezigheid. Professioneel kom je uniform naar buiten op verschillende social media.

En om het plaatje compleet te maken, bied je jouw klant de mogelijkheid om online jouw producten te gaan aankopen. De toevoeging van een op maat gemaakte webshop is dan ook de grote meerwaarde in dit pakket.

YOAM
We snappen het!